Kosteloos in termijnen betalen
30 december 2020 
4 min. leestijd

Kosteloos in termijnen betalen

MNzonnepanelen.com houdt altijd rekening met de klant en omdat wij niet kunnen zien hoe onze klant er financieel voorstaat willen wij de klant toch de optie bieden om gebruik te maken van deze duurzame investering. Daarom vragen wij enkel altijd 50% vooraf van de volledige betaling en mag (als u dat wenst) de rest in termijnen betaald worden, u kunt er ook voor kiezen om de 2e 50% na oplevering in één keer over te maken of u kunt er voor kiezen om 100% vooraf te betalen tegen een betalingskorting van 2%

Wij weten als geen ander dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een grote investering te doen en daarom willen wij onze klanten via deze weg een steuntje in de rug bieden om toch te genieten van uw duurzame investering. Daarnaast hebben wij de klanttevredenheid hoog op ons prioriteiten lijstje staan. Een groot voordeel van het in termijnen betalen is dat u per jaar gemiddeld zo’n €750,- terug verdiend, dat is per maand ongeveer €65,- (wij leveren standaard een app, waardoor u makkelijk kunt zien hoe veel uw zonnepanelen per dag/week/maand of jaar opbrengen) dus als u de restante 50% van het totale bedrag in termijnen terug betaald kunt u meteen gebruik maken van de winst die u maakt van de opbrengst van uw zonnepanelen.

Hoe gaat de betaling in zijn werking?

Op het moment dat de klant de offerte accepteert zijn er drie betaalmogelijkheden.

  1. De klant kiest er voor om het totale factuur bedrag in één keer over te maken naar MNzonnepanelen.com. U ontvangt van ons een factuur en deze dient u binnen 7 dagen naar ons over te maken. Wij belonen u met 2% betalingskorting!
  2. De klant kiest er voor om de eerste 50% vooraf te betalen en de 250% (kosteloos) in één keer na oplevering van uw zonne-systeem. Let op: de betalingstermijn van deze factuur is 3 dagen. Onze klanttevredenheid staat altijd voorop, daarom bieden wij deze optie kosteloos aan.
  1. De klant kiest er voor om de eerste 50% vooraf te betalen en de 2e 50% in 6 termijnen (1 termijn is één maand). Let op: De termijnen van de 2e 50% is op factuurbasis. De betalingstermijn van deze facturen is 3 dagen. Daarnaast brengen wij voor deze optie 5% kosten in rekening.
  2. Betaal volledig veilig & kosteloos, nadat wij het project 100% naar tevredenheid hebben opgeleverd!

Bovenstaand zijn de standaardbetalingsmogelijkheden die wij aanbieden. Mocht uw gewenste betaalmethode er niet tussen zitten? Geen probleem, geef dit aan en wij proberen altijd met u mee te denken!

Nadat de klant een offerte heeft aangevraagd wordt hij of zij gebeld door één van onze verkoopspecialisten om de offerte door te nemen en eventueel aan te passen. Mocht de klant akkoord gaan met deze offerte, dan kan de klant naar eigen voorkeur kiezen welke betaalmogelijkheid het beste bij ze past. Wij zullen ons daar volledig op aanpassen.

Wat als een termijn betaling niet goed gaat?

Als een termijn betaling niet goed is gegaan,  zullen wij telefonisch contact opnemen met de klant en aangeven dat de betaling niet goed is gegaan. Wij vragen  de klant hoe dit kan en om het bedrag alsnog over te maken. Als dat niet gedaan wordt zullen wij een eerste aanmaning sturen per post die dient binnen 14 dagen betaald te worden. Wij nemen geen extra kosten in rekening bij het versturen van deze aanmaning, het kan immers gebeuren dat u dit vergeten bent. Het termijn bedrag blijft dus het zelfde. Als ook de aanmaning wordt genegeerd zullen wij een incasso bureau inschakelen en laten we het volledig over aan dit bedrijf. Alle bijkomende kosten die gemaakt zullen worden, brengen wij wel in rekening.

Tot nu toe heeft MNzonnepanelen.com nog nooit een aanvaring gehad met de klant omdat betalingen niet goed zijn gegaan. Wie goed is voor een ander krijgt goeds terug, dat is het motto van MNzonnepanelen.com. Daarnaast vertrouwt u ons met uw duurzame investering, dus vertrouwen wij u op het gebied van betalen in termijnen.

Betalingsmogelijkheden 

Normaliter versturen wij altijd een factuur naar de klant. Bij MNzonnepanelen.com zijn er ook nog andere betaalmogelijkheden, bekijk onderstaand de betaalmogelijkheden die wij aanbieden;

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet teruggedraaid kan worden door de klant. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

ideal-logo

PayPal

in alle webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

paypal-logo

VISA

Een creditcard of kredietkaart is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debet kaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven.

visa-logo

Mastercard

Met de Mastercard kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Alleen al in Nederland zijn dat er ruim 90.000. Op alle adressen waar u een Mastercard-logo ziet, bent u welkom met uw Mastercard.

mastercard-logo

Apple Pay

is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. De betaaloplossing werkt met creditcards en debitcards, al is de beschikbaarheid afhankelijk van de banken. Je koppelt de betaaldienst dus aan je bestaande bankgegevens, zodat het geld gewoon van je eigen rekening af gaat. Apple Pay is onderdeel van de Wallet-app, de plek waar al je bankpassen opgeslagen zijn.

apple-pay-logo

Reactie plaatsen