Eenmalige inspectiebeurt

Uw zonnepanelen systeem ligt altijd op uw dak. Werkt uw zonnepanelen systeem nog goed of bent u rendement aan het verliezen?

Eenmalige inspectiebeurt inplannen


10 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Wat kunt u verwachten van een eenmalige inspectiebeurt?

Wanneer een zonnepaneel door omstandigheden niet goed functioneert loopt u onnodig energieopbrengst mis zonder dat u het zelf in de gaten heeft. Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen met uw zonnepanelen is het raadzaam om de installatie door een expert te laten inspecteren op eventuele beschadigingen of defecten. Met de eenmalige inspectiebeurt van MNzonnepanelen.com wordt de werking van uw installatie gecontroleerd en nagegaan of deze naar behoren functioneert. Dit is uiteraard van invloed op de terugverdientijd van uw installatie en besparing op uw energierekening!

Wat u kunt verwachten

De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze zonnepanelen expert en zijn alleen in de woning, dus niet op het dak. De inspectiebeurt bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Controleren van de juiste werking van de omvormer;
  • Controleren van de bekabeling binnen in uw woning;
  • Uitlezen van de waarden per paneel op de omvormer;
  • Visuele inspectie van de elektrotechnische installatie;
  • Visuele inspectie van de panelen;
  • Rapportage van de bevindingen.

De eenmalige kosten

Voor een eenmalige inspectiebeurt betaalt u slechts €89,-* ongeacht het aantal panelen. In dit bedrag zijn ook de voorrijkosten en arbeidsloon van 60 minuten inbegrepen.

Mocht uit de inspectie blijken dat de installatie niet naar behoren functioneert, dan zal onze expert u hiervan op de hoogte stellen en geheel vrijblijvend de mogelijke vervolgstappen met u bespreken.

* Dit geldt voor woonhuizen met één omvormer en maximaal 20 panelen. Voldoet u niet aan deze voorwaarden? Vraag naar de mogelijkheden.

Eenmalige inspectiebeurt inplannen

U ontvangt nu tijdelijk het eerste jaar ons ''Deluxe'' abonnement GRATIS!*

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ervaringen van klanten

inspectie-woning-zonnepanelen
inspectie-meterkast-zonnepanelen
inspectie-zonnepanelen

inspectie-omvormer-zonnepanelen-systeem

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MNzonnepanelen.com, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
review-mnzonnepanelen-kopen
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
review-mnzonnepanelen-kopen
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MNzonnepanelen.com. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
review-mnzonnepanelen-kopen
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021