Gratis onderhoud op uw zonnepanelen
03 januari 2021 
1 min. leestijd

Gratis onderhoud op uw zonnepanelen

Een heel jaar lang gratis onderhoud op uw zonnepanelensysteem

Zoals u weet vinden wij het belangrijk dat u het beste uit uw systeem haalt. Dit doen wij onder andere doordat wij met onze software berekening een eerlijk en goed voorstel kunnen doen, door onze snelle levering (installatie binnen 2-4 weken) en wij zijn lid van Stichting Zonnegarant, waardoor u 100% de berekende opbrengst behaald. Daarnaast bieden wij u het eerste jaar onze ”Deluxe” onderhoudsabonnement op uw zonnepanelen volledig gratis aan. Zie onderstaand een afbeelding van wat u allemaal kunt verwachten van ons Deluxe onderhoudsabonnement. Direct een onderhoudsabonnement voor uw zonnepanelen afsluiten?

Wat u onder andere kunt verwachten;

  1. Wij komen één keer per jaar uw zonnepanelen reinigen
  2. Storingsdienst, 24/7 bereikbaar per mail of telefoon.

U ontvangt het eerste jaar gratis, maar bekijk ons gehele aanbod eens!

Zonnepanelen reinigen

Er zijn verschillende bedrijven die beweren dat het schoonmaken van uw zonnepanelen overbodige luxe is. Echter hebben wij gemerkt dat het niet schoonmaken van uw zonnepanelen tot een rendement verlies kan leiden van wel 17% tot 20%. Wilt u meer weten over het schoonmaken van zonnepanelen? Wij hebben in het artikel uitgelegd, waarom wij het reinigen van uw zonnepanelen aanraden.

smerige-zonnepanelen

Storingsdienst

Wij hopen natuurlijk dat u de komende 25 a 30 jaar zonder enkel probleem kunt genieten van uw zonnesysteem. Echter blijven het machines waar u mee werkt en kan het wel eens voorkomen dat er een storing ontstaat. Met dit onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar, als er een storing is en gaan er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

24-uur-service

Onderhoudsabonnement

Nadat de gratis service is afgelopen bieden wij u ons onderhoudsabonnement aan. Let op: u ziet nergens aan vast! Echter denken wij dat wij u hierdoor kunnen voorzien van een extra service, waardoor u nooit bang hoeft te zijn voor onverwachte extra kosten.

Tot slot

Wilt u meer weten over ons onderhoudsabonnement of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Reactie plaatsen