Over onze installateurs
30 december 2020 
1 min. leestijd

Over onze installateurs

MNzonnepanelen.com staat bekend om zijn kwalitatief sterke installateurs. Wij eisen van onze installateurs om altijd een 10 te scoren. Elke klant is koning en het gaat immers om een duurzame investering, die wij graag voor u willen uitvoeren.

MNinstallateurs

De installateurs van MNzonnepanelen.com hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Wij willen het beste van het beste, zowel in de kwaliteit van de zonnepanelen als het installeren ervan. Vandaar dat wij erg selectief zijn met wie wij aannemen en wie niet.

Onze installateurs zijn allemaal voorzien van de volgende certificaten;

Snelheid van installeren 

MNzonnepanelen.com staat bekend als een van de snelste in het leveren en installeren van uw zonne-systeem. Na aanvraag van de vrijblijvende offerte ontvangt u binnen twee werkdagen al uw persoonlijke offerte. Binnen 2 tot 4 weken kan de installatie dan al worden voltooid. Wees niet bang dat u binnen 2 tot 4 weken tijd al meteen het volledige bedrag moet betalen. Wij hanteren verschillende betaalmogelijkheden, zodat u zelf kunt kiezen welke betaalmogelijkheid het beste bij u past.

Een extra voordeel van MNzonnepanelen.com is dat wij ook in het weekend kunnen installeren, wel rekenen wij voor installaties op zondag een toeslag van €150,- exclusief btw.

installatie-binnen-vier-weken

Gespecialiseerd advies 

Heeft u een vraag over de installatie of montage van uw zonnen-systeem? Wij zorgen ervoor dat wij een ”terugbel verzoek” indienen bij de installateur die het zonnen-systeem heeft of gaat monteren, zodat uw vraag rechtstreeks kan worden beantwoord. Wij streven ernaar dat hij dezelfde dag nog telefonisch contact met u opneemt, zodat u hem alle vragen met betrekking tot de installatie & montage kunt stellen.

Reactie plaatsen