Ons Product Assortiment

Op deze pagina vindt u ons complete product assortiment. Wij werken enkel met exclusieve merken. Dit doen wij omdat we u de hoogste kwaliteit willen garanderen. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wist u dat, onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar is?

Wat past bij mij?

Wij begrijpen dat het voor u onmogelijk is om zelf het perfecte pakket te kiezen, daarom hebben wij voor u een ''offerte-tool'' gemaakt, daar kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen. Wist u dat, u binnen twee werkdagen een gepersonaliseerde offerte van ons ontvangt?

longi-solar-merk

Longi Solar Zonnepaneel

Longi Solar is ons best verkochte product. Longi Solar heeft een product garantie van 12 jaar en beschikt over een 360Wp All black paneel. Daarnaast heeft Longi Solar al een hele rijke ervaring, het bedrijf is namelijk opgericht in 2000 en heeft vestigingen over de hele wereld!

lg-solar-merk

LG Solar Zonnepaneel

Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na 20 jaar onderzoek in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Een lange levensduur is gegarandeerd.


LG Solar heeft een nieuwe celtechnologie ontwikkeld. De zogehete ‘Cello Technologie’. Deze technologie is verwerkt in de nieuwe zonnepanelen van LG Solar, de NeON 2 full black module van 370 Wp en 375 Wp. De Cello technologie vermindert het energieverlies omdat de stroom over 12 draden wordt verdeeld in plaats van over 3 platte balken, hierdoor kunnen er bij de 370 Wp & 375 Wp modellen een maximaal vermogen worden behaald.

jinko-solar-logo

Jinko Solar Zonnepaneel

Jinko Solar is opgericht in 2006 en heeft meer dan 13.500 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor van Jinko Solar is gevestigd in Shanghai, China, maar Jinko Solar heeft vestigingen over de hele wereld.


Jinko Solar een trots lid van ''Silicon Module Super'' (SMSL). Dit is een groep van de vijf grootste zonnepanelen leveranciers.


Wij bieden u de monokristallijn aan van Jinko Solar. Jinko Solar heeft in 2016 meegedaan aan een wereldwijde test, waar meer dan 250 wetenschappers en zonne-experts aan meewerkten. Jinko Solar is hiervoor ''geslaagd'' en is UL-gecertificeerd. Uit deze tests is onder andere gebleken dat Jinko Solar op de monokristallijn een gemiddelde cel-efficiëntie behaalt van maar liefst 23,95% en dit was destijds een wereldrecord!


Later in 2018 heeft Jinko Solar ook nog eens als eerste op de wereld een zonnepaneel systeem uitgebracht wat tot maar liefst meer dan 370 Wp vermogen had! Kortom Jinko Solar is een wereldbedrijf wat zeer innovatief is en de kwaliteit van de zonnepanelen constant probeert te verbeteren. Op Jinko Solar krijgt u maar liefst 10 jaar garantie!

U ontvangt nu tijdelijk het eerste jaar ons ''Deluxe'' onderhoudsabonnement GRATIS!*

* U ontvangt deze tijdelijke aanbieding alleen als u bij MNzonnepanelen.com het zonnepanelensysteem heeft laten plaatsen.

** U zit na het eerste jaar gratis onderhoud nergens aan vast!

solax-power-omvormer-logo

Solax Power Omvormer

Solax Power is opgericht in 2003 en heeft vestigingen over de hele wereld. De ambitie van Solax Power is om ieder jaar een ''grotere speler'' te worden in de energie transitie. Wij werken enkel met Solax Power voor consumenten die één centrale omvormer willen hebben. Voor de consumenten die geïnteresseerd zijn in een micro-omvormer bieden wij in ons assortiment Enphase aan.
solar-edge-omvormer-logo

Solar Edge Omvormer

Solar Edge is opgericht in 2006 en heeft vestigingen over de hele wereld. Solar Edge loopt ver voor op de concurrentie wat betreft de technologie die zij gebruiken, denk hierbij aan de app die zij aanbieden en de aanpassingen die jij zelf kunt doen in de app. Naast de hoge kwaliteit omvormers die Solar Edge aanbiedt verkoopt Solar Edge ook optimizers. Dit is ideaal voor als u meer rendement wilt of als een gedeelte van uw zonnepanelen in de schaduw ligt.
enphase-energy-omvormer-logo

Enphase Energy

Enphase Energy is opgericht in 2006 en heeft meer dan 500 werknemers. Enphase is de marktleider in micro-omvormers en heeft al meer dan 20 miljoen micro-omvormers geproduceerd. Wij werken enkel met Enphase Energy voor mensen die geïnteresseerd zijn in micro-omvormers. Voor consumenten die geïnteresseerd zijn in een centrale omvormer bieden wij Solax Power aan.
esdec-merk-montagesysteem-logo

Esdec Onderbouwsysteem

Esdec levert sinds 2004 universele montagesystemen voor zonnepanelen op platte- & schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring is Esdec tegenwoordig internationaal marktleider in de universele montagesystemen.


Esdec is opgericht door installateurs. Bij het ontwerp van de montagesystemen staat voor Esdec het gebruiksgemak voor de installateur altijd voorop. De verschillende montagesystemen bestaan uit lichte, stevige componenten die snel en eenvoudig zijn te monteren. Een bijkomend voordeel voor u is hierdoor dat onze gecertificeerde installateurs de zonnepanelen sneller kunnen monteren waardoor de installatiekosten lager zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bereken binnen één minuut uw besparing en bespaar gemiddeld zo'n € 750,- per jaar!