stichting-zonnegarant
10 jaar
Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten
25 jaar
Ervaring
Wij zijn als enige in Gelderland en omstreken trots lid van de onafhankelijke Stichting Zonnegarant. Onderstaand vindt u in het kort wat dit voor u betekent. U kunt ook de brochure downloaden, via de pop-up die in uw beeldscherm is gekomen. Heeft u deze pop-up gemist of wilt u meer informatie? Geen probleem, u kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice


Wist u dat, wij 7 dagen per week bereikbaar zijn?

Wat betekent dit voor u?

10 jaar opbrengstgarantie

Is de daadwerkelijke opbrengst minder dan belooft? Stichting Zonnegarant zorgt voor een automatische uitbetaling op uw rekening als de daadwerkelijke opbrengst lager is dan belooft in de offerte.


Zekerheid bij 

faillissement

Wij hebben ons aangesloten bij Stichting Zonnegarant, omdat wij onze klanten 100% zekerheid willen bieden. Dat gaat verder dan een goed product en een bekwame installatie. Dat is altijd onafhankelijke zekerheid.


Hulp bij geschillen

Stichting Zonnegarant zorgt dat installateurs de geschillenrichtlijn volgen. Zo bent u altijd zeker van een oplossing. Bij een geschil kunt u zich altijd wenden tot de stichting. Wij bemiddelen een eerlijke oplossing voor alle partijen.


Controle van uw systeem

Stichting Zonnegarant controleert iedere dag automatisch uw systeem. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een prestatierapport, zodat u kunt zien wat uw systeem het afgelopen kwartaal heeft opgebracht.


stichting-zonnegarant-belofte

Wij zijn trots lid van Stichting Zonnegarant!

Wist u dat, wij het enige aangesloten bedrijf in Gelderland en omstreken zijn, dat lid is van Stichting Zonnegarant?

  • Bespaar gemiddeld zo'n 750,- per jaar
  • Alles ''Van A (t/m) Z'' geregeld
  • Gecertificeerde installateurs
  • Installatie binnen 2-4 weken
  • Kies voor zekerheid

Wat onze klanten van Stichting Zonnegarant vinden

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MNzonnepanelen.com, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!

review-mnzonnepanelen-kopen

Daniella uit Elst review van 22 september 2020 

Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
review-mnzonnepanelen-kopen

Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021

Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MNzonnepanelen.com. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.

review-mnzonnepanelen-kopen
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021