Vrijblijvende offerte aanvragen
30 december 2020 
3 min. leestijd

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een vrijblijvende zonnepanelen offerte aanvragen bij MNzonnepanelen.com

Volgens verschillende vergelijkingssites voor zonnepanelen (zoals bijvoorbeeld offerte.nl), staan wij bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding die wij hanteren. Daarnaast worden we geprezen om de goede persoonlijke adviezen die wij geven. In onze ‘’offerte-tool’’ vult u eenmalig de gegevens in die wij nodig hebben. Wij nemen voordat wij een offerte uitbrengen altijd eerst telefonisch contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nogmaals vragen naar uw wensen en voorkeuren, we zullen ook een vervolggesprek inplannen. Daarna zullen wij uw offerte gaan personaliseren en doen wij u een  aanbieding per mail. Wij zullen op de afgesproken datum opnieuw telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de offerte en zullen wij voorstellen om een fysieke afspraak in te plannen, zodat u een gezicht bij ons heeft en wij direct de technische schouw kunnen uitvoeren. Bent u helemaal tevreden? Wij plannen samen met onze gecertificeerde installateurs de installatie dag in.

Wat staat er in onze zonnepanelen offerte?

MNzonnepanelen.com levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen voor een goede prijs, we willen namelijk allemaal investeren in een goede duurzame toekomst! Nadat u een offerte heeft aangevraagd ontvangt u van ons een mailtje met daarin onze aanbieding(en). Wij versturen u namelijk één aanbieding met een string omvormer en één aanbieding met een parallel geschakeld systeem.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte van MNzonnepanelen.com ontvangen? Dan is het goed om te weten wat u gaat terug vinden in onze offerte. Wist u dat, wij de offerte binnen twee werkdagen in uw mailbox verzorgen?

 • Zonne-systeem aanbieding;
 • 100% klanttevredenheid & garantie;
 • Type- & aantal zonnepanelen;
 • Type omvormer;
 • Alles over de installatie;
 • Alles over de bijbehorende garanties (tot wel 25 jaar!);
 • De terugverdientijd & de verwachtte opbrengst;
 • De kosten van uw duurzame investering;
 • Het verwachtte rendement (gemiddeld zo’n € 750,- per jaar!)

Kortom u hoeft alleen de gevraagde gegevens in te vullen in onze ‘’offerte-tool’’ en wij verzorgen de rest met ons ”Van A (t/m) Z beleid”.

Wist u dat, de gemiddelde Nederlander zonder zonnepanelen zo’n 8% rendement verliest ten opzichte van zijn spaarrekening? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de potentiële waardestijging van uw woning, die in Nederland gemiddeld rond de € 12.000,- ligt! Dus waar wacht u nog op? Laat u deze geweldige kans lopen?

Hoe kiezen wij het beste systeem voor u?

Bijna alle zonnepanelen zijn gemaakt van het natuurproduct silicium. De zonnepanelen die ook wel modules of pv panelen worden genoemd, worden gemaakt van verschillende zonnecellen die met elkaar worden verbonden en geklemd worden door het beschermglas en aluminium frame. Alle zonnepanelen die wij aanbieden zijn monokristallijn zonnepanelen.

Het kiezen van de juiste omvormer is essentieel om het maximale rendement uit uw duurzame investering te behalen. Wij werken enkel met de beste merken omvormers, omdat wij voor u de beste kwaliteit jarenlang willen en hierdoor ook kunnen garanderen. Daarnaast leveren wij onze omvormers standaard met een gratis WiFi connector, hiermee kunt u gemakkelijk via uw telefoon, tablet of computer uw gegenereerde vermogen uitlezen. Op deze manier kunt u gemakkelijk zien wanneer uw zonnepanelen het beste presteren en wat zij per dag voor u opbrengen. Het vermogen van uw zonnepanelen bepaald welke omvormer het beste bij uw situatie past. Hier passen wij dan ook de offerte persoonlijk op aan.

Verder is het natuurlijk van belang wat uw energiebehoefte is en of uw woning een plat- of schuin dak betreft, dit alles berekenen wij met onze dakscan, hierin zien wij ook de eventuele schaduw die op uw woning valt en houden we rekening met de hoogte van uw woning. Op deze manier kunnen  wij voor u een persoonlijke en eerlijke offerte maken!

Installatie op uw dak

Wij werken enkel met gecertificeerde installateurs, omdat wij geloven dat dit zorgt voor een nog betere investering. Onze gecertificeerde installateurs worden uitvoerig gecontroleerd en zijn voorzien van de juister documenten en certificaten. Hierdoor kunnen wij u de volgende garanties geven:

 • Verzekerd van een optimaal rendement;
 • Behoud van fabrieksgarantie;
 • Geen discussie bij een foutieve montage;
 • Veilige en vakkundige installatie;
 • Wettelijke garantie op de montage;
 • Wij geven standaard 10 jaar garantie op de montage!

Ons gratis voorstel ontvangt u binnen twee werkdagen

Wij maken graag een persoonlijk voorstel. Dit is geheel vrijblijvend en volledig gratis. Onze experts zullen naar uw behoeftes een persoonlijk systeem voor u ontwerpen, denk hierbij aan het soort dak, de ligging van uw woning en niet onbelangrijk uw financiële doelen.

Onze offerte ontvangt u binnen twee werkdagen en geeft u een overzichtelijk beeld van de totale kosten. De prijs op de offerte is de prijs die u betaalt, er komen verder GEEN kosten meer bij kijken!

Tot slot

Alle offertes zijn standaard incl. bekabeling, montagemateriaal, installatiekosten, zonnepanelen en omvormers! Dus waar wacht u nog opVraag direct een offerte aan!

Reactie plaatsen