Onafhankelijke Stichting Zonnegarant

Wij zijn officieel lid van de onafhankelijke Stichting Zonnegarant. Hier zijn wij trots op en daarom hebben wij hier een eigen pagina aan gegeven. Zonnepanelen kopen is over het algemeen een goede/veilige duurzame investering. Deze goede/veilige investering in zonnepanelen is extra zeker met Stichting Zonnegarant. Bekijk ons lidmaatschap.

In het kort

De onafhankelijke Stichting Zonnegarant zorgt voor de volgende extra zekerheden;

1.) 10 jaar opbrengstgrarantie
Is de daadwerkelijke opbrengst minder dan belooft? Stichting Zonnegarant zorgt voor een automatische uitbetaling op uw rekening als de daadwerkelijke opbrengst lager is dan belooft in de offerte.

2.) Zekerheid bij faillissement
Wij hebben ons aangesloten bij Stichting Zonnegarant, omdat wij onze klanten 100% zekerheid willen bieden. Dat gaat verder dan een goed product en een bekwame installatie. Dat is altijd onafhankelijke zekerheid.

3.) Hulp bij geschillen
Stichting Zonnegarant zorgt dat installateurs de geschillenrichtlijn volgen. Zo bent u altijd zeker van een oplossing. Bij een geschil kunt u zich altijd wenden tot de stichting. Wij bemiddelen een eerlijke oplossing voor alle partijen.

4.) Controle van uw systeem.
Stichting Zonnegarant controleert iedere dag automatisch uw systeem. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een prestatierapport, zodat u kunt zien wat uw systeem het afgelopen kwartaal heeft opgebracht.

 Kortom, kiest u voor zekerheid? Kies dan voor MNzonnepanelen.com. Bekijk de volledige pagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bereken binnen één minuut uw besparing

U bespaart gemiddeld zo'n € 750,- per jaar!