hele-wijk-zonnepanelen

Wijkcollectief zonnepanelen

10 jaar
Toonaangevende ervaring
1.000+
Tevreden klanten
25 jaar
Garantie

Meld uw wijk aan en wij doen de rest!

[gravityforms id="4" title="false"]

Wijkcollectief MNzonnepanelen.com

MNzonnepanelen.com organiseert regelmatig wijkprojecten. Tijdens een wijkproject informeren wij alle bewoners van een bepaalde wijk of dorp vrijblijvend over de mogelijkheden. Zijn er meerdere huishoudens geïnteresseerd? Dan is het efficiënt en voordelig om samen zonnepanelen aan te schaffen.  

Volledig ontzorgt

Zoals u van ons gewent bent ontzorgen wij u in alles met ons ''Van A (t/m) Z Beleid''. Wij versturen de geïnteresseerden eerst een persoonlijke offerte op maat. Is er vervolgens een collectief? Wij komen naar uw wijk om alles te regelen en de Technische Schouws uit te voeren. Let op: Zijn er maar enkele bewoners geïnteresseerd? U profiteert altijd van onze scherpe prijzen!

Het starten van een collectief is altijd vrijblijvend

De keuze is aan u. Wilt u bijdragen aan duurzaamheid en besparen op de energiekosten? Dan heten wij u van harte welkom als klant van MNzonnepanelen.com. Besluit u niet mee te doen? Dan danken we u voor de interesse. Ons bezoek en advies is immers vrijblijvend!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MNzonnepanelen.com, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!

review-mnzonnepanelen-kopen
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
review-mnzonnepanelen-kopen
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MNzonnepanelen.com. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
review-mnzonnepanelen-kopen
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021